Παρακολουθήστε τα  Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας 2019.

21 – 23 Φεβρουαρίου 2019, The Met Hotel, Θεσσαλονίκη

  

Για να δείτε το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Μπορείτε να δείτε το Τελικό Πρόγραμμα εδώ.

  

Mε κύριο στόχο την παροχή τεκμηριωμένης επιστημονικής γνώσης για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την Καρδιολογία, πραγματοποιούνται τα Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη (MET HOTEL), στο διάστημα 21-23 Φεβρουαρίου 2019.

Τα Πανελλήνια Σεμινάρια, κάθε χρόνο, συγκεντρώνουν αμείωτο το ενδιαφέρον της καρδιολογικής κοινότητας, καθώς οι 14 Ομάδες Εργασίας της ΕΚΕ, λειτουργώντας στο πρότυπο των αντίστοιχων ομάδων της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, παρουσιάζουν στοχευμένη, επίκαιρη και πολύπλευρη επιστημονική γνώση η οποία διαχέεται στους πολυπληθείς συνέδρους που παρακολουθούν επί τρεις ημέρες το συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου θα αναδειχτούν όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα στην Καρδιολογία, με έμφαση στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Και φέτος δίνεται βήμα σε πεπειραμένους αλλά και σε νέους Καρδιολόγους να παρουσιάσουν το ερευνητικό έργο των Ομάδων καθώς και τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στο χώρο της Καρδιολογίας.
Η πρόσκληση Προέδρων ή Αντιπροέδρων από Ομάδες Εργασίας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία.
Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου αποτελείται από τον συντονιστή των Ομάδων Εργασίας, Πρόεδρο της ΕΚΕ και Καθηγητή Καρδιολογίας, κ. Ιωάννη Γουδέβενο, τα μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας καθώς και τα μέλη των κάτωθι Ομάδων Εργασίας:

● ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
● ΑΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ
● ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
● ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ
● ΒΑΛΒΙΔΟΠΑΘΕΙΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ
● ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
● ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
● ΗΧΩΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
● ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
● ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
● ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
● ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ, ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
● ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ
● ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ
● ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
● ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι φέτος προστίθεται για πρώτη φορά επιστημονικό πρόγραμμα και από τις νέες Ομάδες Εργασίας που σύστησε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, εκείνης των Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων και της Ομάδας Εργασίας Ψηφιακής Καρδιολογίας, διευρύνοντας έτσι τα επιστημονικά πεδία και προσθέτοντας πρόσθετη και πολύτιμη γνώση για τους Έλληνες Καρδιολόγους και όσους ασχολούνται ευρύτερα με την καρδιαγγειακή ιατρική.