Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας καταγράφηκαν στις πρόσφατες  εξετάσεις της Ευρωπαϊκής πιστοποίησης Γενικής Καρδιολογίας 2023 για τους Έλληνες συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα η κοινότητά μας διακρίθηκε με ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό επιτυχίας της τάξης του 90%, που μας κατατάσσει μεταξύ των πρώτων διακεκριμένων  χωρών.

Στους τρείς πρώτους αριστεύσαντες, η ΕΚΕ θα αποδώσει το πλήρες ποσό του κομίστρου συμμετοχής τους στις εξετάσεις.

Ο Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος της ΕΚΕ, κ. Γ. Κοχιαδάκης, με αφορμή τις εξετάσεις και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες Νέους Καρδιολόγους στις εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Γενικής Καρδιολογίας και να ευχηθώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας καλή σταδιοδρομία στην ειδικότητά τους.

Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Διοικητική Διευθύντρια και Υπεύθυνη της διεξαγωγής των εξετάσεων στην Ελλάδα κα Γ. Γιαννουλίδου, την κα Αικατερίνη Νάκα, Υπεύθυνη Επιλογής θεμάτων της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας και την κα Χριστίνα Χρυσοχόου, Υπεύθυνη συγγραφής/ανασκόπησης θεμάτων στην Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία».