Για να εισέλθετε στην περιοχή μελών πρέπει να εισάγεται σαν username το email σας και password τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί.

Εάν παρατηρήσετε δυσκολία πρόσβασης σε ορισμένα περιοδικά παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες προκειμένου να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον browser του υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει κωδικό επικοινωνήστε με την Γραμματεία της ΕΚΕ, τηλ. 2107258003

Εγγραφή Νέου Μέλους

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, τακτικά μέλη της ΕΚΕ μπορούν να γίνουν μόνο ειδικευμένοι Καρδιολόγοι.

Για να γίνετε μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πρέπει να συμπληρωθεί κατάλληλα η παρακάτω «Αίτηση Νέου Μέλους», υπογεγραμμένη με πρωτότυπες υπογραφές από 2 μέλη της ΕΚΕ οι οποίοι σας συστήνουν, καθώς και το «Απογραφικό Δελτίο» με τα βιογραφικά σας στοιχεία.

Μπορούν να σταλούν με fax στο 210 7226 139 μαζί με το φωτοαντίγραφο της Ειδικότητος το οποίο σας έχει στείλει από την Νομαρχία.

Παρακαλούμε στο Απογραφικό Δελτίο να συμπληρώνετε το email σας και το τηλέφωνό σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Ποια είναι τα οφέλη ως μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας;

Η εγγραφή μου ως μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με εντάσσει ισότιμα στην Πανελλήνια επιστημονική ένωση των Καρδιολόγων με δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικές διαιδικασίες και στη διαμόρφωση αποφάσεων που αφορούν στην παροχή εκπαίδευσης και στην προώθηση επαγγελματικών θεμάτων.

Με την εγγραφή μου θα αποτελώ μέλος μιας κοινότητας που ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα απο το 1948. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, από τις αρχαιότερες και πολυπληθέστερες ιατρικές εταιρείες, που αριθμεί περί τα 2700 μέλη καρδιολόγους και 700 μέλη νοσηλευτές. Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή και προώθηση της εκπαίδευσης, του επιστημονικού έργου και της έρευνας στον τομέα της Καρδιολογίας.

 1. Μπορώ να επιλέξω τη συμμετοχή μου σε δύο απο τις 14 πολυδύναμες Ομάδες Εργασίες  της Ε.Κ.Ε. ανάλογα με την υποειδικότητα ή τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντα

 2. Διαμόρφωση με την ψήφο μου των Διοικητικών οργάνων της Εταιρείας

 3. Δυνατότητα συμμετοχής μου ως κριτής επιστημονικών εργασιών που αποστέλλονται για παρουσίαση στο Πανελλήνιο Καρδιολογικό συνέδριο και τα Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας της Ε.Κ.Ε.

4. Δυνατότητα δράσης ως εκπαιδευτής  στα προγράμματα  ESCEL E-learning platform  για ειδικευόμενους καρδιολόγους  που έχουν ξεκινήσει αό το ακαδημαικό έτος 2016-2017 σε συνεργασία της Ε.Κ.Ε. με την European Society of Cardiology.

5. Απόκτηση του βασικού επιπέδου μέλους της Ευρωπαικής Καρδιολογικής Εταιρείας ESC member , που αποδίδεται σε όσους ειναι μέλη Καρδιολογικής Εταιρείας  (ESC National Cardiac Societies) μέλους της Ευρωπαικής Καρδιολογικής Εταιρείας. 

6. Πρόσβαση  σε πλήρη άρθρα από μεγάλη κατηγορία περιοδικών για τα οποία η Ε.Κ.Ε. έχει εξασφαλίσει δικαιώματα χρήσης. Ειδικότερα, θα εχω άμεση πρόσβαση στα περιοδικά: Europace ,  Heart, New England Journal of Medicine,  European Heart Journal - Cardiovascular Imaging,  JAMA (Journal of the American Medical Association) , American Journal of Cardiology,  Journal of the American College of Cardiology, Journal of the American Society of Echocardiography,  Lancet.

7. Μου παρέχεται η υπηρεσία Document Delivery για το περιοδικό Circulation. Σε περίπτωση που αναζητώ κάποιο αρθρο από το περιοδικό Circulation, μπορω να αποστείλω σχετικό μήνυμα στο [email protected] για να μου αποσταλεί ηλεκτρονικά. 

8. Δυνατότητα να κάνω αίτηση για χρηματοδότηση έρευνας

9. Άμεση ενημερωση για τρέχοντα επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα με αποστολή στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου των webnews της Ε.Κ.Ε.

 

Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

Για να γίνετε μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πρέπει να συμπληρωθεί κατάλληλα η παρακάτω «Αίτηση Νέου Μέλους», υπογεγραμμένη με πρωτότυπες υπογραφές από 2 μέλη της ΕΚΕ οι οποίοι σας συστήνουν, καθώς και το «Απογραφικό Δελτίο» με τα βιογραφικά σας στοιχεία. Παρακαλούμε στο Απογραφικό Δελτίο να συμπληρώνετε το email σας και το τηλέφωνό σας.
Μπορούν να σταλούν με faxστο 210 7226 139 μαζί με το φωτοαντίγραφο της Ειδικότητος το οποίο σας έχει δοθεί από την Νομαρχία.

Πώς μπορώ να ανανεώσω την εγγραφή μου;

H ανανέωση της εγγραφής γίνεται με την πληρωμή της ετήσιας εισφοράς.

Ποιο είναι το ποσό της ετήσιας εισφοράς μέλους της Ε.Κ.Ε. και πώς μπορεί να πληρωθεί;

Οι συνδρομές των μελών είναι
•      ετήσια συνδρομή των Νέων Καρδιολόγων: 5€ για πέντε (5) χρόνια από τη λήψη της ειδικότητας
•        ετήσια συνδρομή των Συνταξιούχων (ηλικίας άνω των 67 ετών): 15€
•        ετήσια συνδρομή των Τακτικών Μελών: 25€
Η ετήσια συνδρομή μπορεί να πληρωθεί είτε στα γραφεια της Εταιρείας είτε μεσω τραπέζης στους παρακάτω λογαριασμούς:
Στοιχεία τράπεζας Alpha Bank:
Αρ. Λογ. 194-00-2002-000375
ΙΒΑΝ GR85  0140 1940 1940 0200 2000 375
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΗς (ΒΙC) :  CRBAGRAAXXX
ΤΡΑΠΕΖΑ  ALPHA BANK Κατάστημα Χατζηγιάννη Μέξη (194)
Επ' ονόματι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Στοιχεία τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ. : 5051 035005-651
IBAN: GR39 0172 0510 0050 5103 5005 651
SWIFT BIRBGRAA
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πανεπιστημίου 16
Επ' ονόματι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ