Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Με ιδιαίτερη χαρά η Καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει  το Cardio Pulse 2022, στις 3-5 Ιουνίου 2022 στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Το Cardio Pulse αποτελεί τη μετεξέλιξη του Pulse & Cardioelectrics, το οποίο ιδρύθηκε το 1991 από τον Καθηγητή Πάνο Βάρδα κι είχε αναδειχθεί σε κεντρικό εκπαιδευτικό βήμα της κλινικής  μας και χώρος έκφρασης επιστημών και καινοτομίας.

Φέτος η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές όπως,  στην απεικόνιση, στη φυσιολογία, στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Ως Διευθυντής αυτής της ιστορικής κλινικής, μαζί με όλα τα εκλεκτά στελέχη της, θα σας περιμένουμε στην Χερσόνησο Ηρακλείου  για να τιμήσουμε όχι μόνο την επιστήμη μας, αλλά συνάμα τη διάθεσή μας για νέες επιτυχίες και ζωή.

Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα παραγωγικό Συνέδριο για όλους μας και σας εύχομαι επίσης να έχετε καλή κι ευχάριστη διαμονή στην ωραία και φιλόξενη Χερσόνησο του νομού Ηρακλείου

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γεώργιος Ε.Κοχιαδάκης

Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ

Καθηγητής Καρδιολογίας

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ