ΕΥΧΕΣ ΕΚΕ

Τις δύσκολες αυτές ώρες της πανδημίας με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να πιέζεται πανταχόθεν, η σκέψη μας είναι με τους ιατρούς και νοσηλευτές που αγωνίζονται θέτοντας και τους εαυτούς τους σε κίνδυνο ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον Έλληνα ασθενή.

Στον άνισο αγώνα που δίνει η Παγκόσμια κοινότητα, αλλά και στην Ελληνική πραγματικότητα έχουν ήδη καταγραφεί απώλειες σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υγειονομικό προσωπικό.
Με την παρούσα αφορμή, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας εκφράζουν την απόλυτη στήριξή τους και την ευγνωμοσύνη τους για το τεράστιο έργο που επιτελούν όλα τα μέλη της Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Υγειονομικής κοινότητας.

Ευχόμαστε ολόψυχα αποθεραπεία και ταχεία ανάρρωση σε όσους νοσούν, ανάμεσά τους και στον Ταμία της ΕΚΕ, Καθηγητή Καρδιολογίας στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Θεσσαλονίκης κο Βασίλη Βασιλικό, ο οποίος επί πολλές μέρες αντιμετωπίζει με γενναιότητα την ασθένειά του.

Λίγες ημέρες πριν τις Άγιες Γιορτές και τον ερχομό του Νέου Ετους, ας ευχηθούμε το 2021 να αποδειχτεί καλύτερο του προηγούμενου σε όλους τους τομείς και να σημάνει το τέλος της πανδημίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Κόσμο.